Hoppa till sidans innehåll

SkolSM 2012

26 SEP 2012 21:29
I helgen avgjordes Skol SM, så nu är det dags att byta sässong.
Efter de stora framgångarna på JSM känns det som ett misslyckande att komma hem med en handfull medaljer och ingen i den ädlaste, gula, metallen. Vi skall dock inte tänka så, vi skall vara stolta över resultaten som våra ungdomar presterat. Det blev trots allt Två individuella silver genom Bella Sjökvist, Katedralskolan och Kapser Svensson, Kunskapskällan.
  • Skapad: 26 SEP 2012 21:29

IMGP0164

 

Bella tog silver i Gevär Bana 300m och Kasper i Fältskytte.

Kasper Svensson som tävlade för Kunskapskällan i Herrljunga tog ytterligare två silver och ett brons i lagtävlingarna, detta tillsammans Martin respektive Daniel Gusvasson. Konkurrensen var dock inte så hård, prestationen i lagtävlingarna ligger mer på att få ihop två deltagare från samma Gymnasium i samma klass.

I klass 15 (när man fortfarande går i grundskolan) är det betydligt lättare att få lag och därmed är konkurrensen högre så viskall definitivt gratulera Flobyskolan genom Oscra Josefsson och Amanda zetterberg till deras 4:e och 5:e platser.

 

Den som vill se sina skjutkort mm besök arrangörens hemsida. Kika in under dokument. Även fotoalbumet inehåller en och annan Västgöte.

 

Resultatlistan finns att läsa på dokumentsidan.

Skribent: Mikael Svensson

Kontaktinformation

Västergötlands Skyttesportförbund. 

Gevärssektionen.

Mikael Svensson 070- 815 53 36

e-post: This is a mailto link

Postadress:
Västergötlands Skyttesportförbund
Simon Magdeburg, Åkersbergsvägen 7
549 31 Tidan

Kontakt:
Tel: 0500482399
E-post: magdeburgsimon@gmail...