Hoppa till sidans innehåll

Uppdaterad; Resultat Skol SM

26 SEP 2016 21:52
Årets skol SM har avgjordes i Skövde med i huvudsak hjälp av ett antal föreningar från "Skaraborg"
  • Uppdaterad: 19 OKT 2016 22:24

Eftersom skyttarna skjuter för sin skola så är det mycket svårt att identifiera västgötarna, så skulle jag ha missat någon som är värd ett speciellt omnämnde här, meddela mig genat så jag klan korrigera.s

På lördagen avgjordes banskjutningarna.

I G15 klassen blev Jan Lindblad Mogaskolan 2:a och John Rosell Tranängskolan 3:a Tyvärr tappade de lite i finalen, så John blev 4:a och Jan 6:a. I lagtävlingen däremot blev det Guld till Tranängskolan och Brons till Mogaskolan.

I G17 hittar jag ingen jag tror tillhör en Västgötsk förening.

I klass K15 blev Johanna Andersson Tranängskolan 3:a och  Viktor Johansson Sätilaskolan 4:a. I finalen tappar Johanna en del, medan Viktor klättrar upp och tar ett brons. 

Notera även att Lukas Flaminio Nästegårdsskolan Kvänum) låg 10:a efter grundserien och slutade 5:a efter finalen. Bra avancerat.

I Lagtävlingen blir det ett silver till Tranängsskolan, samma poäng som segrade skolan. 

I K17 kommer Isabella Erkki från Aleholmskolan på en 6:e plats. Tyvärr lyckas hon inte hålla den platsen i finalen utan ramlar ned en bit.

 

Hej Mikael , påminner om Lukas Flaminio K15 (Nästegårdsskolan Kvänum) i Skol-SM , låg 10:a efter grundserien och slutade 5:a efter finalen.

 

På söndagen var det dags för Fältskyttet.

Av hela 8 startande kom 6 stycken från Dalstorps skytteförening, fast de tävlade för några olika skolor. Sorgligt att det är så få. Nåväl. Johanna Andersson blir tvåa och Fanny Lundgren trea i klassen. Båda skjuter för Tranängskolan.

I Lagtävlingen blir det en västgötsk uppgörelse, mest tack vare det jag skrev ovan att sex skyttar kom från Dalstorp. Guld och brons till Tranängskolan, medan Mogaskolan tog bronset.

I Korthåll fält klas KF15 blir Viktor Johansson från Sätilaskolan 4:a. och i KF17 blir det brons till Zandra Jönsson-Pettersson från Tranemo Gymnasieskola.

I Lagtävlingen blir det Faktiskt silver till Ängsskolan i Skene. 

 

Se resultatlista.

Skribent: Mikael Svensson
E-post: Adressen Gömd

Kontaktinformation

Västergötlands Skyttesportförbund. 

Gevärssektionen.

Mikael Svensson 070- 815 53 36

e-post: This is a mailto link

Postadress:
Västergötlands Skyttesportförbund
Simon Magdeburg, Åkersbergsvägen 7
549 31 Tidan

Kontakt:
Tel: 0500482399
E-post: magdeburgsimon@gmail...